Legfőbb előnye a BIZTONSÁG! Ez a rendszer kialakításából adódik, ugyanis nem a telepítési (pl.: lakás) légtérből nyeri az égéshez szükséges levegőt, hanem egy speciális légvezetéken keresztül a szabadból. A keletkezett égésterméket ventilátor segítségével un. „kényszeráramlással” juttatja a szabadba. Mindez egy tökéletesen zárt rendszeren működik a lakás légterétől teljesen függetlenül, ezért tudhatjuk magunkat biztonságban.
Anyaga plazmahegesztett nemesacél, műanyag, kerámia stb. lehet.
Kivitelezése tervezést igényel, melyet a fűtőberendezés típusa és az elhelyezés körülményei alapján kell készíteni.

Alkalmazási terület:

Lakó- és középületeknél egyaránt. Kéménybe köthető ZÁRT égésterű TURBÓS, KONDENZÁCIÓS gáztüzelő berendezések égési levegő bevezetésére és égéstermék elvezetésére alkalmas.

Cső a csőben rendszer

Cső a csőben rendszer

Cső a csőben rendszer tetőn kívül

Cső a csőben rendszer födémáttöréssel

Szétválasztott rendszer

Szétválasztott rendszer

Szétválasztott rendszer tetőn kívül

Alkalmazható továbbá újonnan épülő többszintes társasházak gyűjtő rendszerű (kémény) égéstermék elvezető berendezés kialakítására. Az említetten kívüli előnyei, hogy egy kéményen több fűtőkészülék is üzemelhet ezért költség és helytakarékos.

Középületeknél, társasházaknál központi kémények építésére is alkalmas, bélelt és szerelt kivitelben.

Kaszkád rendszer

Kérje ingyenes ajánlatunkat

Hogy személyreszabott ajánlatot tudjunk önnek adni, fel kell vennünk Önnel a kapcsolatot. Töltse ki az alábbi űrlapot és kollégáink hamarosan felveszik Önnek a kapcsolatot!